Fri frakt på beställningar över 2 000 kr. Webbshoppen innehåller endast ett urval – besök vårt showroom för komplett sortiment!

Svart - RI1

Skapa din egen gardin

Färg
 • RI1
 • Betjäning
  Läs mer om lindrag och PowerView® under betjäningar längre ned på sidan.
Ska gardinen monteras på vägg eller i tak?
Storlek
 • Bredd
 • Höjd
 • Luxaflex® persienner är utvecklade med extra starka lameller i aluminium. I webbshoppen hittar du en frihängande standardmodell med 25 mm breda lameller i vitt, aluminium eller svart.

  Upplev hela Luxaflex® expertis inom persienner i butik. Vi har ett antal innovativa modeller av persienner som du kan skräddarsy både i färg, struktur och detalj. I butik kan du även se Luxaflex® exklusiva träpersienner.

 • Lindrag/Vridstång

  Lina med ändknopp i transparent plast för att dra persiennen upp och ner. Vridstång i plast för att vinkla lamellerna. Du kan välja om betjäningen ska placeras på höger eller vänster sida. Färg på lina och vridstång följer den färg du väljer under “Färg på hårdvara”.

  Levereras med barnsäkert linlås enligt EN13120.

  Persienn över- och underlist samt lindrag/vridstrång


  PowerView® motorisering

  Höj, sänk och vinkla dina gardiner med Pebble® fjärrkontroll. Fjärrkontrollen har 6 kanaler där du kan kontrollera olika gardingrupper. Detta gör att du kan styra flera gardiner med bara ett knapptryck. Till exempel en kanal för gardinerna i köket och en kanal för gardinerna i vardagsrummet. Du kan därmed använda samma fjärrkontroll till flera olika rum. Planerar du att montera dina gardiner i rum som ligger långt ifrån varandra rekommenderar vi att du tar två fjärrkontroller, så att din Pebble® fjärrkontroll alltid kan finnas nära till hands när den behövs. Guide till hur du installerar och använder PowerView® motorisering medföljer. Kontakta oss innan du lägger din beställning för mer information om PowerView® motorisering, dess funktioner och installation. Pebble® fjärrkontroll levereras i vit plast. Besök butiken för att se fler färger och utföranden.

  Detta ingår i PowerView® motorisering:

  • Motor i produkten

  • Uppladdningsbart batteripack

  • Laddare

  • Pebble® fjärrkontroll

  I butik kan du även uppdatera dina PowerView® gardiner med en hub som möjliggör för styrning via app eller ditt smarta hem system. Kompatibelt med bl a Google Home, Apple Homekit och Amazon Alexa. Via appen kan du kontrollera gardinerna oavsett vart i världen du befinner dig och med tidsinställning justerar sig dina gardiner automatiskt efter ditt eget tidsinställda schema.

  PowerView devices

 • Luxaflex® följer den europeiska standarden SS-EN 13120 (Invändiga solskydd – Funktions- och säkerhetskrav) som ett minsta säkerhetskrav. Vi utvecklar kontinuerligt nya produkter för att bidra till minskade olycksrisker. Alla våra innovativa betjäningssystem – inklusive linfria och motoriserade alternativ – är utformade att erbjuda det allra bästa inom säkerhet och bekvämlighet.

  Du hittar Luxaflex® kompletta sortiment i butiken.

 • Vi har många års erfarenhet av gardiner och invändig solavskärmning och är experter i vårt område. Behöver du stöd i hur du kan tänka när du väljer gardiner är du alltid välkommen att kontakta oss. I butiken finns dessutom många fler val för att skräddarsy dina gardiner exakt så som du vill ha dem. Genom att kontakta butiken har du även möjlighet till att få mått- och monteringsservice.

  Nedtill hittar du våra kontaktuppgifter - välkommen!

Inspirationsbilder

Upptäck fler färger