Fri frakt på beställningar över 2 000 kr. Webbshoppen innehåller endast ett urval – besök vårt showroom för komplett sortiment!

Duette® gardiner

En gardin med dubbel plissering, 32 mm. Luftfickan som bildas mellan vecken bildar ett isolerande lager framför dina fönster. Vi kallar Duette® för vår energieffektiva gardin, eftersom den extra isoleringen bidrar till att behålla värmen i rummet på vintern och hjälper till att hålla rummet svalt på sommaren. Duette® kan även förbättra rummets akustik och minska buller utifrån. Den dubbla plisseringen ger dessutom gardinen stadga så att den vackra plisseringen behåller sina fina form länge. Välj mellan en klassisk frihängande modell eller Top Down/Bottom Up, där du även kan dra ner gardinen i överkant, för maximal kontroll av avskärmning och ljusinsläpp. Duette® finns i tät och mörkläggande väv. Önskar du en transparent plisserad gardin ber vi dig att kika på plisségardin.

Duette® kan med fördel kombineras tillsammans med gardinlängder. De två gardinerna kompletterar varandra till både finess och flexibilitet i kontroll av ljusinsläpp och privatliv.

Vår webbshop innehåller ett urval modeller och vävar. För att se komplett kollektion, vänligen besök butiken – varmt välkommen!

  • Unik DuoTone

    Tät stilren väv som dämpar ljusinsläpp. Isolerande egenskaper. Från 1567 kr.
  • Silk Elan DuoTone

    Tät väv med ett silkeslent uttryck. Isolerande egenskaper. Från 1771 kr.
  • Silk Elan BO

    Mörkläggande gardin med isolerande luftfickor för ett behagligare inomhusklimat. Från 1959 kr.