Fri frakt på beställningar över 2 000 kr. Webbshoppen innehåller endast ett urval – besök vårt showroom för komplett sortiment!

Elite - Vit

Skapa din egen gardin

Färg
 • Vit
 • Modell
  Välj om skenan avser veckbandsgardin eller swinggardin.
Storlek
 • Bredd
 • En funktionell gardinskena i vit lackerad aluminium, som antingen monteras i tak eller på vägg. Skenan kommer komplett med glid och du väljer om skenan avser veckbandsgardin eller swinggardin.

  För vårt fulla skensortiment, och ännu bredare skena, besök butiken. Där kan du även testa på motoriserade skenor för dig som vill kunna styra dina gardiner via fjärrkontroll, app och smarta hem system.

 • Skena för veckbandsgardin

  Skenan kommer med vanliga glid. Du krokar enkelt fast din gardin i den lilla öglan på gliden. Tänk på att köpa krokar till din gardin, de ingår inte i skenan.

  Fingerkrok

  Skena för swinggardin

  Skenan kommer med glid-på-snöre, där gliden är länkade med varandra vilket skapar vackra bestående draperingar. Du krokar enkelt fast din gardin i den lilla öglan på gliden. Om du beställer en Swinggardin här i webbshopen medföljer påmonterade krokar på gardinen.

  Det totala draperingsdjupet är 14 cm.

  Swinggardin sv

 • Vi har många års erfarenhet av gardiner och invändig solavskärmning och är experter i vårt område. Behöver du stöd i hur du kan tänka när du väljer gardiner är du alltid välkommen att kontakta oss. I butiken finns dessutom många fler val för att skräddarsy dina gardiner exakt så som du vill ha dem. Genom att kontakta butiken har du även möjlighet till att få mått- och monteringsservice.

  Nedtill hittar du våra kontaktuppgifter - välkommen!

Inspirationsbilder

Upptäck fler färger